FØDSELSFORLØB

Et fødselsforløb er for dig, der ønsker kontinuerlig støtte og omsorg gennem din graviditet, fødsel og efterfødsel.
Forløbet kan skræddersys til dine og din partners behov.

Et fødselsforløb er dels omsorg og velvære for dig som er gravid. Din krop næres og støttes gennem graviditeten med rebozo massage, fødselsmodning og egenomsorg. Rebozo massage beroliger nervesystemet og afspænder kroppen, så baby kan finde en optimal stilling i bækkenet.

Fødselsforløbet vil også være med til at skabe ro og tryghed i fødslen gennem fødselsforberedelse og fødeplanlægning.
Der er ikke én rigtig måde at føde på, og jeg har ikke svarene til dig. Men jeg guider dig nænsomt til at finde frem til, hvad der føles godt og trygt for dig. Så du kan tage ejerskab over din fødsel og finde din egen indre fødepower frem.

I et fødselsforløb er jeg tilstede under hele fødslen, hvor jeg kan fungere som en fysisk og mental støtte for at du kan opnå den bedst mulige fødsel.

Jeg støtter dig også i tiden efter fødslen gennem efterfødselssamtale og rebozosvøbning, der vil støtte dig i at lande blødt i rollen som ny mor.

PRISER

FULDT FØDSELSFORLØB
Et fuldt fødselsforløb består af 4-5 møder inden fødslen, tilstedeværelse under hele fødslen og 1 møde efter fødslen.
Inkluderer rebozo massage, fødselsforberedelse, fødeplanlægning, fødselsmodning, konkrete værktøjer, efterfødselssamtale og rebozo svøbning
efter fødslen.

Pris kr. 12.500,-

GRAVIDITET & EFTERFØDSEL
Til dig der ønsker støtte i graviditeten og efter fødslen. Vi mødes 4-5 gange inden fødslen og 1 gang efter fødslen. Inkluderer rebozo massage, fødselsforberedelse, fødeplanlægning, fødselsmodning, konkrete værktøjer, efterfødselssamtale og rebozo svøbning
efter fødslen.

Pris kr. 6.500,-

SKRÆDDERSYET FORLØB
Et forløb skræddersyet til dine og din partners behov. Forløbet vil for det meste være en blanding af samtale, rebozo og konkrete øvelser og værktøjer. Kan indeholde rebozo massage, fødselsforberedelse, fødeplanlægning, fødselsmodning, efterfødselssamtale og rebozo svøbning. 

Pris aftales efter behov