FØDSELSMODNING

En fødselsmodning handler om at modne kroppen naturligt, skabe gode betingelser for fødslen og give plads til, at baby kan lægge sig godt til rette dybt i bækkenet. Det forløber nogenlunde sådan her og foretages på dig, der er fulde 37 uger.

Dybe vejrtrækninger og en guidet kropsscanning, der bevæger dit fokus fra sindet ned i kroppen og skaber en tilværelse af dyb afspænding. Støttet af de magiske noter fra æteriske olier og beroligende musik.

Tempoet skrues langsomt op, vi bevæger os videre til rebozoerne. Massage, stræk og vuggen af kroppen, der afspænder kroppen og stimulerer vagusnerven, der er den styrende del af vores parasympatiske nervesystem. Man kan derfor opnå ro og afspænding i kroppen ved at stimulere denne.

Vi skruer tempoet lidt op og ryster kroppen godt igennem med rebozoen til tonerne af musik, der skaber en høj energi, glæde og oxytocin for at hjælpe baby godt på vej ned i bækkenet.

Til sidst får du et dejlig lunt fodbad med æteriske olier, blide tryk på fødselsmodnende akkupressur punkter og en afslappende fodmassage med hjemmelavet sugarscrub.

PRISER

ENKELT YDELSE
En fødselsmodning af ca. halvanden times varighed inkl. rebozo massage, samtale og fodbad. Det foregår som udgangspunkt i dit eget hjem, men det kan også arrangeres i mit hjem ved behov.

Pris kr. 750,-

KLIPPEKORT
3 x fødselsmodning af ca. halvanden times varighed inkl. rebozo massage, samtale og fodbad. Det foregår som udgangspunkt i dit eget hjem, men det kan også arrangeres i mit hjem ved behov.

Pris kr. 1250,-