VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS

Min mission som doula er at være en kontinuerlig og nærværende support gennem din graviditet, fødsel og efterfødsel med håbet om, at du må føle dig set og favnet

 OM MARIA ELI

JEG HEDDER MARIA OG JEG ER DOULA, YOGALÆRER OG MOR. HER KAN DU LÆSE LIDT MERE OM MIN REJSE SOM MOR OG DOULA

DET SÅRBARE MODERSKAB
Efter en sårbar graviditet og udfordrende overgang til moderskabet, har netop denne sårbarhed været drivkraften i, ikke mindst i min egen healing, men også ønsket om at støtte andre mødre på deres rejse ind i moderskabet.

Jeg har selv stået der, hvor det føles rigtig svært, angstprovokerende og ensomt, og det blev vejen til en healende rejse og læring i at vække min egen intuition, lytte til min mavefornemmelse og genvinde troen på mig selv. Derfor er det min mission som doula at være en kontinuerlig og nærværende support gennem din graviditet, fødsel og efterfødsel med håbet om, at du må føle dig set og favnet på din rejse ind i moderskabet.


ET PASSIONERET KALD
Min passion for fødsler og graviditet spirrede allerede inden jeg selv blev mor til min datter i februar 2019, og jeg stiftede nysgerrigt bekendtskab med doulafaget for år tilbage. Efter min egen rejse ind i moderskabet, særligt mærket af tiden under min graviditet og efterfødsel, har jeg mærket kaldet endnu stærkere. Derfor besluttede jeg mig for at uddanne mig som doula med intentionen om at løfte og styrke kvinder i overgangen til den nye tilværelse som mor.

EN NATURLIG TILGANG TIL FØDSEL
Jeg fascineres af kvindekroppen og dens naturlige evner og iboende intuition. Fødsler kan være transformerende og healende for både mor, partner og baby, og det er netop den transformation jeg som doula kan støtte dig i at opnå. Det gør jeg gennem afklarende samtaler, fødselsforberedelse og fødeplanlægning under din graviditet med henblik på først og fremmest at heale tidligere overbevisninger eller oplevelser, forventningsafstemme og skabe et trygt rum, hvor der er plads til dig og dine ønsker.